I am currently preparing for my next week - three courses in Oslo - two for noobies, one for those who have scrapped a bit in advance. I'm both nervous and looking forward to it at the same time :) And five days without the children? A sure way to have a blast ;)

Holder akkurat nå med forberedelsene til kursene i scrapbooking på tegnspråk neste uke i Oslo. Spennende! To introduksjonskurs (det er fortsatt noen ledige plasser her :) ), og et kurs for viderekomne (Kun en ledig plass her! Hurry up ;) ) Har allerede flere ideer for andre typer kurs - men vi får se under selve kursene neste uke om det er noen interesse for de :) Benytter også anledningen til å minne om at Papirloftet har flere forskjellige kurs rundromkring i landet - kikk på kurssidene våre og bare ta kontakt på ania@papirloftet.no om det er noe du lurer på! :)

Har ellers scrappet en liten osteeske - tusen takk for inspirasjonen Banglamarie! :) Er den ikke litt søt? :) Har brukt Fontwerks ark igjen her (akkurat som på notisboken min jeg viste for litt siden) - digger Sydneykolleksjonen - sååå fiiiin! Og en A jeg fikk av mamma - egentlig til Adrian, men pyttsann - den passet så fint her :) Denne skal ligge i barnehagen og være full av hårstrikker og hårspenner :) (og rett etter fotosessjonen fikk jeg den brilliante ideen å bruke spraylakk på for å gjøre den mer robust for bruk - og mistet den på bakken mens den trilte rundt i alle sølepyttene som var der...jaja....får håpe skaden ikke ble så ille....*sukk*)

Edit: Esken ser helt fin ut nå som den har tørket :) Wee! :) Bare hyggelig med tilbake-inspirasjonen, Banglamarie! :D